Áprilisi Avonságok

*promóció
Az Avon áprilisi újdonságait nagyon szeretem - legalábbis, amiket választottam. Két parfüm és egy habfürdő - nehéz mellényúlni ezek tekintetében, főleg, ha az illatokkal nagyjából tisztában vagyunk és én most ezeket tényleg nagyon szeretem.



Az Eau So Happy parfüm nagyon cuki - ami a külsőt illeti. Belsőleg már egy sokkal felnőttebb, érettebb és talán kicsit fűszeresebb illatot kapunk, ami a málna, magnólia és pézsma kombinációból nekem valahogy sehogy nem áll össze. De mégis, nagyon szeretem. És a nevéhez hűen jóleső érzés viselni. 


Viszont az én igazán nagy kedvencem a kettő közül a Today Tomorrow Alway - Wonder lett. Rajtam egy édes, virágos illat köszön vissza, de nem émelyítő, hanem kellemes - a friss is eszembe jutott, de talán mégsem ez a megfelelő jelző, mindenesetre egy elég élénk illat. A fás jegyek kevésbé érezhetőek rajtam, amiért jelen esetben kifejezetten hálás is vagyok, mert így tényleg elmondhatom, hogy ez az az illat, amire most vágytam. 


Még sosem csalódtam az ilyen típusú habfürdőkben - az egyetlen "problémám" velük, hogy nagyon hamar elfogynak, mert úgy használom őket, mintha nem lenne holnap, de ezt legkevésbé sem a terméknek rovom fel. :D Szinte minden jöhet, ami gyümölcsös, a mangó pedig extrán kedvenc, gyümölcsben, illatban, mindenhogy. Nagyon kicsit fanyar, kicsit édes illata van és kitart nagyon sokáig. Fürdés után a bőrön nem érezhető, de maga a fürdés is még inkább élmény ezzel az illattal. 



Nyilván választás terén igyekszem biztosra menni - parfüm esetében ez nem feltétlenül működőképes, főleg "látatlanban". De ha van lehetőségetek kipróbálni őket, mindenképp érdemes. 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.