INC w/ Sharklady | 2. justagirlandhernails


Éééés el is érkezett a Julcsis collabposztolás (új szó! :D) következő része, és most a Just a girl and her nails instagram accountról választottunk manikűrt. 

Hogy mi is az INC? Inspiration Nailart Collaboration. Minden alkalommal inspirálódunk valakitől, vagy valamiből, és ezt mutatjuk meg nektek. 

Julcsi manikűrjét ITT találod!


Az általam választott manikűr ez a bájos, virágos, pöttyös manikűr lett. Imádok virágokat festegetni a körmeimre, szóval úgy gondoltam, ideje a télbe csempészni egy kis tavaszt.




Amiket a manikűrhöz használtam:

  • Sophin Macaroons 340
  • Barry M Sugar Apple
  • Astor Quick Dry top coat
  • Brillbird One movement akrilfesték - fekete

A virágaim kissé torzak lettek és leginkább pacákhoz hasonlítanak, de annyira tetszett, úgyhogy semmi pénzért nem festegettem volna őket újra. Kicsit bohókás, kicsit kislányos, bájos - meg élőben jobban is mutattak... :D Az inspiráló manikűrhöz képest annyi változott, hogy a rózsák a középső és mutatóujjamra kerültek, a pöttyös körmök pedig egymás mellé és csökkentettem is rendesen a pöttyök számát :) Így nekem valahogy könnyedebb, kevésbé feltűnő lett, ez kellett az én lelkemnek :D







Legyen szép napotok! :)

11 megjegyzés

  1. Csodásat alkottál ismét! A virágos körmöd olyan szééééép!!!! *.* Mintha zselé lenne, csodás és letisztult!!! <3 Amúgy ezt a manit én is lementettem :))) Szuper ez a bejegyzéssorozat, nagyon élvezem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! <3 Jobban örültem volna, ha a pacáim valóban virágok lesznek, de így is imádtam :D Én is nagyon élvezem! <3

      Törlés
  2. Nagyon szép manikűr, ismét csodásat alkottál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy tetszik!

      Törlés
  3. Ha választanom kellene az eredeti és a tiéd között, nem tudnèk. Mindkettőtöké gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, a szememben ez már olyan tavaszias. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Direkt választottam ilyen virágos inspirációt, már első pillantásra is imádtam, így muszáj volt ezt újraalkotnom :)

      Törlés
  5. Gyönyörű lett a manikűröd. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, jólesik, hogy így gondolod! :) <3

      Törlés
  6. De szép lett, milyen jól mutat a menta és a rózsaszín együtt! (Amennyiben a zöld zöld és nem kék, mert nem tudom eldönteni :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.