Színes tusra fel!



Fogalmam sincs, hogy mikor volt az első alkalom, hogy tusvonalat húztam. Tényleg, elképzelésem sincs. Szerintem már bőven betöltöttem a 18-at, addig talán a szemceruza, szempillaspirál kombináció volt az össz, amit mindig smink címszó alatt viseltem. Aztán a fekete tus betört az életembe, magával ragadott, és azóta is töretlen a szerelmünk.
Összességében elmondhatom egyébként, hogy viszonylag szépeket húzok (sosem lesz 2 egyforma, de szépek), és minden nap sikerül, de leginkább a tégelyes tus plusz ecset (ki tudod mondani gyorsan?) kombinációval. Viszont mostanában elkezdtek érdekelni a színes tusok, ám ezek nem kis üvegcsében érkeznek, és nem is olyan ecsettel, amit én szeretek, úgyhogy a L'Oreal Superliner Matte Signature szemhéjtusokkal kezdődött újra a belerázódás.



A kollekcióban összesen 9 árnyalat található, ezekből itthon kb. 5 érhető el, én az Emeraude (zöld) és Bungundy árnyalatokat választottam. Még az élénk kék mozgatta a fantáziám, de van idő beszerezni mindet, úgyhogy nem rohanok :)

Mindkét tégely 3 ml terméket tartalmaz. A kupakjuk extra hosszú, de egyébként nekem nagyon tetszik, igazán különleges az összhatás. A tusok enyhe fémes hatású mattra száradnak, viszonylag gyorsan, úgyhogy annyira nem lehet velük pepecselni, nem árt, ha egy gyakorlottabb kéz kísérletezget velük. Az applikátor vége elég "hegyes", lehet vele vékonyabb vonalat is húzni, illetve vastagot is, ha megdöntjük a fejet.

Tartósságot tekintve sincs rájuk panaszom, sima vízzel pl. le sem jönnek, és sminklemosóval is kicsit harcolni kell, nekem beváltak, párszor már viseltem őket azóta (természetesen napközben), részemről imádat. :)

A színeket tekintve egyébként mindkettő jól jöhet az ünnepi smink elkészítése során, még talán együtt is el tudom őket képzelni. :)




És íme, ez volt az első semmi extra smink, amit a Burgundyval készítettem. Nekem nagyon tetszik, látszik, hogy nem fekete, de nem élénk, nem feltűnő.


És végül készült az Emeraude árnyalattal is (a pulcsi a véletlen műve, teljesen más időpontban készült a két smink). A zöld egyébként élőben nem feltétlenül tűnik teljesen zöldnek, inkább sötét, már-már feketés, enyhe metálos zöld beütéssel. De igazán szép, és mivel nem full zöld, ezért simán működhet bárkinél, egyszerű hétköznapokon is.


4 megjegyzés

  1. Hetek óta vadászom a burgundit, annyira megtetszett rajtad, de még a Müllerben sincs Szfv.-on, pedig ott rendre szoktam kapni, amit máshol nem. De mhol csak fekete, bronz és kék van. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Notino. Csak ezt tudom mondani, nem tudom, hogy egyébként kapható-e másfelé, és ha igen, akkor merre. :/ Nagyon, de nagyon ritkán járok drogériában, és ha járok is, akkor is maximum céltudatosan - sminklemosóért, semmi másért. Szóval ebben nem vagyok jó, nem tudok ötletet adni :/

      Törlés
  2. Köszi, nagy sokára, de sikerrel jártam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Merre sikerült végül beszerezni a hőn áhítottat?

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.