Elfogytak - A fürdőben

Az elmúlt időszakban viszonylag (magamhoz képest) sok terméket sikerült "elfogyasztanom", vagy kifogyasztanom, nem is tudom, melyik erre a jó kifejezés, fürdőszobai kereteken belül. Hajra való termékeket, hab- és tusfürdőket, különböző bőrápoló termékeket tartalmaz ez a poszt, a márkák ráadásul eléggé vegyesek, úgyhogy kezdjünk is neki.



Alapvetően a legtöbb elfogyott termék (amennyiben opció) a flakon kimosása után a kukában landol, valamiért sosem jut eszembe ilyen poszt, amiben leírhatom mindenről a végső ítéletet. :D Na de most!

Kezdem is a hajra való termékekkel. A Davines OI kondicionálót még a hozzá való samponnal együtt a tavasz folyamán vettem, és a samponból még van egy kevés (időközben elkezdtem használni egy más márka samponját meg talán szintén a hozzá való kondicionálót), de a kondi gyorsabban fogyott. A hajam is imádta, én is imádtam. Nagyon friss, zöld, gyógyillata van, utána a haj napokig puha és táplált, részemről abszolút megérte, és simán el tudom képzelni, hogy újra veszek még.

A Batiste szárazsamponokkal jó a kapcsolatom, viszonylag sok illatban próbáltam már. Szeretek szárazsampont használni, mert kitolható úgy vele a hajmosás dátuma, hogy közben a fejem nem néz ki igénytelennek, sőt, a legtöbb esetben olyan a hajam, mintha frissen mostam volna. Plusz még szuper illata is van.Szóval szárazsampon nálam mindig van itthon, ha épp nem Batiste, akkor valami sajátmárkás, de alapvetően a Batiste-ok azok, amiket a legszívesebben újraveszek.


Ha fogmosás, akkor Curaprox. Azon belül is az Ultra Soft 5460-as verzió, színtől függetlenül. Nincs fogkefe, amire ezt lecserélném. Amiatt van egyébként kettő, mert az egyikkel a fogkrémet, a másikkal pedig szénport szoktam használni - utóbbit borzasztó nehéz kimosni a keféből, ezért egyszerűen csak zavar, ha ugyanazt a kefét használom két külön célra. 

A Beverly Hills Formula Perfect White Black Sensitive fogkrém is szuper volt, bár bevallom, egy kicsivel hatékonyabbnak éreztem a Perfect White Gold verziót (csak az már korábban elfogyott). Mindkettő szépen tisztít, és ha nem is vakítóan fehér fogakat varázsolnak, de szép és természetes a végeredmény. 


A Barnängen tus- és habfürdőkkel imádtam fürdeni, úgyhogy ők még visszatérő vendégek lesznek a fürdőben. Addig, amíg sok volt bennük, kizárólag fürdésre, majd mikor fogytak, már tusolásra is használtam őket. Isteni illatuk van, az én nagy kedvencem a Berry Boost, a bőröm nem volt száraz a használatuk után és még kellemes illatom is volt tőlük egy ideig.

A YOPE márkát imádom, a gyömbéres folyékony szappan azóta is lecserélhetetlen tagja a csap melletti pultnak, a tengeri sós - kókuszos tusfürdőt viszont nem fogom újravenni. A bőrszárazság ezután sem lépett fel, jól tisztít, szóval ilyen szempontból semmi probléma nincs vele, az egyetlen, amit nem tudtam megszokni, az az illata. Megesik.


És egy kis testápolás - szerintem eddig bármit használtam a LUSH-tól, minden szerelem volt. A Sleepy testápoló és a Ro's Argan testre való kondicionáló is nagyon szuper, és bár egyébként pont a levendula meg rózsa illata az, amit a legkevésbé preferálok kozmetikumokban, meg úgy bármiben, a Sleepy-ből még tusfürdőm is volt anno, azt is nagyon szerettem. Jól táplálják a bőrt, hamar beszívódnak, nincs ragacsos érzet. (sajnos hiába sikáltam őket a fotó elkészítése előtt, nem jött le a szürkeség a tetejükről, úgyhogy ők most így jártak)



Van ezek közül a termékek közül olyan, amiket ti is szívesen használtok?

2 megjegyzés

  1. Én a fogkefét használom szívesen ezek közül. (-: A szárazsamponokkal valahogy nem lett igazi barátságom..... Számomra van egy bizonyos diszkomfort érzés, nem érzem tisztának a hajam tőlük és szebbnek sem, elég sokat kipróbáltam már pedig, és az erős illat is zavar. (-: Talán, amit leginkább elviseltem közülük a Balea hab állagúja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Schwarzkopf Osis+-nak egyébként szerintem egészen kellemes illata van és emlékeim szerint elérhető szőke, illetve barna hajra is, utóbbi talán sötétebb árnyalatú hajra is szuper.
      Itt van egy rövidke vélemény: http://www.ciskasagok.hu/2019/11/elfogytak-az-elso-resz.html

      Egy próbát megérhet a kis kiszerelés, hátha. De egyébként megértem, szerintem is az igazából tiszta haj nyújtja a legjob érzést.

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.