Maybelline | the Colossal Curl Bounce

 

Szempillaspirálból az elmúlt időszakban nem kellett túl sokat használnom, tekintve, hogy műszempillám volt nagyjából 2 hónapig. Végül attól megszabadultam, és hát a saját szempilláimmal nem vagyok elégedett - nyilván nem fogják ugyanazt a hatást hozni, mint egy műszempilla, de még arra se képesek, hogy úgy viselkedjenek, mint a normális szempillák. Összevissza hosszuk van, van, ami rövid, van, ami abnormálisan hosszú (nem is értem, mikor sikerült ezt összehozniuk...), szóval nem egyszerű kordában tartani őket. Tudom, ennél nagyobb problémám ne legyen. Ne is. :)) Szóval nézegettem a spirálokat, mert a kb. tavaly január óta nagy kedvenc vízálló L'Oréal már annyira mégsem volt kedvenc, a címben is szereplő Maybelline the Colossal Curl Bounce pedig felkeltette az érdeklődésem.

A kicsikére a DM-ben tettem szert, egészen hullámzó összegekért lehet kapni, a DM-ben 3199 asszem, ennél jóval drágábban is láttam online, a Rossmannban 2999 emlékeim szerint, de ha Rossmann felé jártam volna, akkor valószínűleg a nagyon régi kedvenc Lovely Pump Up szempillaspirálból jött volna velem haza. De ez most nem az a téma. (Az összegek a március 29-i keresési eredményeim alapján kerültek ide.) 

A külsejéért odavagyok. Imádom a fehér-sárga kombinációt, a formáját, az egész kialakítást. Modern, de nem csicsás, külsőleg szerintem nagyon jó. 

A spirál legfőbb ígérete, hogy szempilla göndörítő kütyük nélkül is olyan fantasztikus ívet ad a pilláknak, mint soha más korábban. Emellett megfelelő tartást biztosít és a hosszt is megnöveli optikailag. A keféje kissé ívelt, hagyományos, nem szilikon, a kis sörték szerintem egészen optimálisan vannak elhelyezve, bár, hogy kinek mi az optimális, eléggé szubjektív. Szóval az én szemszögemből ez a kefe egészen jó. A festék is kellően fekete, első felvitel során sem tapasztott, szóval akár teljesen optimális spirál is lehetne. Vagyis az egyébként, ha elengedjük a jól hangzó, ívelt ígéretet. 




Szép fekete pillákat csinál, viszonylag szépen választ, bár vannak fennakadások a rendszerben, de legalább nem csomós, és két rétegben sincs pókláb. De nemhogy nem ível, még kordában sem tudja tartani a pilláimat. :D



Ívelt hatást abszolút nem tapasztaltam, szóval a legfőbb előnye nem teljesül. Ettől függetlenül kellemes kis spirál, valószínűleg találkoztam már rosszabbal is a kategóriájában, de lehet, hogy jobbal is... Szóval, vízálló spirálra már van tökéletes megoldásom, de olyanra, ami tényleg ívelt pillákat készít, olyanra egyelőre nincs... Ez egynek jó, de ennél biztosan van jobb. Szóval, Lovely kedves, next time jövök!

8 megjegyzés

  1. A Lovely nekem is kedvenc volt, viszont honapok ota a Maybelline Lash Sensational a kedvencem...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik? Többféle típus is fut ezen a néven, 1-2t próbáltam is, viszont érdekel, hogy neked mi vált be :D

      Törlés
    2. A Maybelline Lash sensational sima rózsaszín vagy a very black is. A vízállót nem próbáltam mintha, mert ez is nagyon jól bírja a strapát😁

      Törlés
    3. Köszi, meglesem majd őket! :D

      Törlés
  2. Én most a L'Oreal viszonylag újdonságát használom, az Air Volume Mega-t. Nagyon szeretem, tényleg látványos szerintem, és szintén nem szilikonos a keféje (én
    nem kedvelem azokat). Sajnos nem olcsó, én ilyen 30%-os kuponal vettem. És a nem vízálló változatot (nem szoktam vízállót használni egyikből sem).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vízálló leginkább az állandó maszkos időszakban kellett egyébként, amúgy nekem sem feltétlenül van rá igényem, de a nagyon párásodó, szemüveg-maszk kombó sajnos nem volt a barátom :D Mindenképp utánanézek a L'Orealnak! Köszi :)

      Törlés
  3. Nekem abszolút az IsaDorás spirálok a befutók, mindent kihoznak a szempillámból, amit lehet. Az Essence Lash Princess spirálját nagyon szerettem régebben. De Myrkky által ajánlott L'oreal spirálra szerintem be fogok nevezni, ha lefogy az aktuális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Myrkky ajánlása nekem is szimpi. Az IsaDora spirálok nekem is kedvenceim, csak aztán amikor választás elé kerülök, valahogy sosem jutnak eszembe és annyira nem is feltétlenül elérhetőek számomra személyes vásárlás során. De mindig jók. :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.