AVON újdonságok - két hónap összesűrítve

*promóció

Ebbe a posztba naaaagyon sok AVON termék került. Ez legfőképp azért történhetett meg, mert azon túl, hogy két hónap újdonságait tartalmazza a bejegyzés, még egy kihívásra is jelentkeztem, amin különdíjas lettem, így egyrészt a kihíváshoz is lehetett termékeket választani, másrészt kaptam ajiba pár más terméket is, amikből viszont nem mind került a posztba. Káoszos? Igen. Kezdhetjük? Igen.
A sorrend teljesen random, nem szeparáltam el a júliusi és augusztusi újdonságokat, meg a pluszban választott és kapott termékeket.


A Glow On highlightert nagyon vártam, ez a Pink Glow árnyalat. Sokkal rózsaszínebb, mint amire számítottam, de egyébként gyönyörű színe van. Ujjal belenyúlva jobban érvényesül a púderes része is, majd eldolgozva inkább a különböző csillámok kapnak szerepet. Ecsettel pedig rózsaszín fény enyhe mennyiségű csillámmal. Különleges darab, egyáltalán nem bántam meg, hogy választottam.A Color Trend Gravity Free szempillaspirált "nyertem", az Ultra Volume vízálló spirált pedig választottam. Sose baj, ha több szempillaspirál van itthon, nyilván, de mikor választottam az Ultra Volume-ot, még nem tudtam arról, hogy a másik majd érkezni fog egyszer. :) A Color Trend az nagyjából tinikoromban volt számomra nagyon izgalmas vonala a márkának, és kicsit féltem a szempillaspiráltól, fogalmam se volt, hogy mit várhatok, és egyébként az idei év egyik igazán kedvenc, pozitív csalódása lett. A keféje emlékeztet egy korább (nem AVONos) kedvencemre, könnyű használni, szépen elválasztja a pillákat. Az én pilláimat nagyjából semmi nem tudja ívessé tenni, így egy spirált sem hibáztatok ezért. Kicsit lassan szárad a festék, de nem vészes, csak nem érdemes tüsszenteni közvetlenül a felvitele után. Megtörtént, úgyhogy a tapasztalat beszél belőlem.Az Ultra Volume-nak nem szilikon keféje van, és eléggé pufi. Egyébként ez is, és a Gravity Free is kellő mennyiségű festéket vesz fel, de valahogy ez a kefe nekem annyira nem áll kézre, nehezebben dolgozom vele, és ez kicsit meg is látszódik a pillák káoszos kinézetén. Mindenesetre teljesen jól működik, jól használható, szóval senkit nem beszélnék le róla.

A kétfázisú regeneráló sprayt általában nedves hajon szoktam alkalmazni, de lehet egyébként száraz hajra is fújni. Én valahogy sokkal inkább érzem hasznosnak az ilyen típusú termékeket, amikor a még nedves hajra viszem fel, és úgy történik a hajformázás, vagy simán csak a haj száradása. Erről egyébként túl sok dolgot nem tudok elmondani, az én hajam elég ramaty állapotban van, így minden "segítség" jól jön neki.


Glimmerstick csodák. Főleg a szemre való termékek, úgyhogy kezdjük az ajakra valókkal. Hozzám az In the Moment (élénkebb pink), Mystery Mauve (mályvás-barna) és Nude árnyalatok érkeztek, ebből az igazán nagy kedvencem az Mystery Mauve lett. Egy ideje az ajakra való termékek közül a mályvásabb, lilás árnyalatok a kedvenceim, valahogy ezek hatnak viszonylag "természetesnek" rajtam. A Nude és In the Moment árnyalatokkal is könnyű dolgozni, de azokat tényleg kizárólag csak kontúrként használnám, míg a Mystery Mauve árnyalattal a teljes felületet szeretem kitölteni és akár önmagában is viselni.

A szemre való stickek közül a Blackest Black, Azure Blue és Emerald árnyalatokat választottam, ehhez a sminkhez. Nagyon könnyű volt ezekkel is dolgozni, csak úgy siklanak a bőrön (és sajnos sikerült őket már párszor kisebbre törnöm :( ). Nagyon tartósak, kb. dörzsölésállók, és nem bánnám, ha az ajakra valókról is elmondhatnám ezt. 


A sokaságból a legnagyobb kedvenceim a Gravity Free szempillaspirál, a Glimmerstickekből pedig, ha szemről van szó, akkor a Blackest Black (tökéletes vízvonalra!), ajakra valókból pedig a Mystery Mauve lett a befutó. Viszont a többit is érdemes kipróbálni. 


3 megjegyzés

  1. A Glimmerek nálam is telitalálat, nem tudom mikor volt utoljára ennyire szuper szemceruzám. 🙂

    VálaszTörlés
  2. Én is jövök dicsérni a Glimmerstick szemceruzákat, egész gyűjteményem van már belőlük, nagyon szeretem én is. (-:

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy itt nem lehet szívezni hozzászólásokat. :D De nagyon örülök, hogy nektek is ennyire beváltak, valóban fantasztikusak.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.