Bonprix | Szerelem első látásra


 Tinikoromban imádtam a különleges felsőket. A vállról lecsúsztathatókat, a csónaknyakúakat, és az egypántosakat. Azt hiszem, ezzel most sem vagyok másképp, alapból nem is állnak jól azok a felsők, amik kb. rácuppannak az amúgy rövid és tömzsi nyakamra, mert el is tűntetik az egészet. 

Úgyhogy amikor megláttam a Bonprix oldalán az egyujjas (félvállas? nem tudom.) felsőt, azt éreztem, hogy én bizony újra tini szeretnék lenni. És ki is választottam mindkét elérhető szettet belőle, így került hozzám bézs, fekete, zöld és extrán rikítő narancs árnyalatban. Szerintem ennyire odáig még nem voltam felsőért, pedig egyébként teljesen sima felsők, azon túl, hogy mindössze egy pántjuk van, nincs bennük semmi extra, de pont így nagyszerűek, az egyszerűségükkel. Már többször is voltak rajtam, farmerral és terepmintás nadrággal egyaránt, remélhetőleg még ősszel is sokáig viselhetem majd őket, akár farmerkabáttal - kicsit csalódott vagyok, hogy a farmerkabátot nem hordhattam sokáig, mert hát ez a meleg nem túl kompatibilis vele. :D 40/42-es méretet választottam.

Papucs

Még talán június végén sikerült egy nagyon szuper papucsot beszereznem, és bevallom, kicsit vérszemet kaptam. Nyáron tökéletes viselet, mert mindenhez passzol, kényelmes, nyitott, és kényelmes. Szóval épp ezért elkezdtem nézelődni a Bonprix oldalon is a papucsok tekintetében, így bukkantam erre. Nagyon tetszik, hogy csajos színe van, mégis könnyen viselhető kb. bármivel. Jó, a túl sportos szettekhez kevésbé. Az egyetlen negatívum, hogy a papucs belső talpborítása kissé sérülékeny és elkezdett lejönni, de ez egyébként viselve nem látszik, illetve kellemetlenséget sem okoz viselés közben. 37-es méretet választottam, ez a fix méretem a Bonprix kínálatában lévő lábbelikre, és mindig működik. A lábamat nem igazán szeretem mutogatni, de itt egy full kép a papucsról. :))

Kanapé futó takaró csíkos mintával

Szerettem volna egy olyan valamit a kanapéra, amit pl. akkor tudok feltenni, mikor vendégek jönnek, és Szaffi nem veszi a birtokába, de nem egy sima plédet szerettem volna, így mikor nézelődtem a Home részlegen, szembejött ez a futó. A 150/120-as méretű, 2személyes kanapéra való verziót választottam. Akár egy komplett szett is megrendelhető belőle, vannak párnára való huzatok, fotelbe való méretű futó, nagyobb kanapéra való, stb.  Bevallom, ez még nem volt használatban, de amint igen, mindenképp felteszem róla azt a képet is. 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.