AVON újdonságok - két hónap összesűrítve

*promóció

Ebbe a posztba naaaagyon sok AVON termék került. Ez legfőképp azért történhetett meg, mert azon túl, hogy két hónap újdonságait tartalmazza a bejegyzés, még egy kihívásra is jelentkeztem, amin különdíjas lettem, így egyrészt a kihíváshoz is lehetett termékeket választani, másrészt kaptam ajiba pár más terméket is, amikből viszont nem mind került a posztba. Káoszos? Igen. Kezdhetjük? Igen.
A sorrend teljesen random, nem szeparáltam el a júliusi és augusztusi újdonságokat, meg a pluszban választott és kapott termékeket.


A Glow On highlightert nagyon vártam, ez a Pink Glow árnyalat. Sokkal rózsaszínebb, mint amire számítottam, de egyébként gyönyörű színe van. Ujjal belenyúlva jobban érvényesül a púderes része is, majd eldolgozva inkább a különböző csillámok kapnak szerepet. Ecsettel pedig rózsaszín fény enyhe mennyiségű csillámmal. Különleges darab, egyáltalán nem bántam meg, hogy választottam.



A Color Trend Gravity Free szempillaspirált "nyertem", az Ultra Volume vízálló spirált pedig választottam. Sose baj, ha több szempillaspirál van itthon, nyilván, de mikor választottam az Ultra Volume-ot, még nem tudtam arról, hogy a másik majd érkezni fog egyszer. :) A Color Trend az nagyjából tinikoromban volt számomra nagyon izgalmas vonala a márkának, és kicsit féltem a szempillaspiráltól, fogalmam se volt, hogy mit várhatok, és egyébként az idei év egyik igazán kedvenc, pozitív csalódása lett. A keféje emlékeztet egy korább (nem AVONos) kedvencemre, könnyű használni, szépen elválasztja a pillákat. Az én pilláimat nagyjából semmi nem tudja ívessé tenni, így egy spirált sem hibáztatok ezért. Kicsit lassan szárad a festék, de nem vészes, csak nem érdemes tüsszenteni közvetlenül a felvitele után. Megtörtént, úgyhogy a tapasztalat beszél belőlem.



Az Ultra Volume-nak nem szilikon keféje van, és eléggé pufi. Egyébként ez is, és a Gravity Free is kellő mennyiségű festéket vesz fel, de valahogy ez a kefe nekem annyira nem áll kézre, nehezebben dolgozom vele, és ez kicsit meg is látszódik a pillák káoszos kinézetén. Mindenesetre teljesen jól működik, jól használható, szóval senkit nem beszélnék le róla.





A kétfázisú regeneráló sprayt általában nedves hajon szoktam alkalmazni, de lehet egyébként száraz hajra is fújni. Én valahogy sokkal inkább érzem hasznosnak az ilyen típusú termékeket, amikor a még nedves hajra viszem fel, és úgy történik a hajformázás, vagy simán csak a haj száradása. Erről egyébként túl sok dolgot nem tudok elmondani, az én hajam elég ramaty állapotban van, így minden "segítség" jól jön neki.


Glimmerstick csodák. Főleg a szemre való termékek, úgyhogy kezdjük az ajakra valókkal. Hozzám az In the Moment (élénkebb pink), Mystery Mauve (mályvás-barna) és Nude árnyalatok érkeztek, ebből az igazán nagy kedvencem az Mystery Mauve lett. Egy ideje az ajakra való termékek közül a mályvásabb, lilás árnyalatok a kedvenceim, valahogy ezek hatnak viszonylag "természetesnek" rajtam. A Nude és In the Moment árnyalatokkal is könnyű dolgozni, de azokat tényleg kizárólag csak kontúrként használnám, míg a Mystery Mauve árnyalattal a teljes felületet szeretem kitölteni és akár önmagában is viselni.

A szemre való stickek közül a Blackest Black, Azure Blue és Emerald árnyalatokat választottam, ehhez a sminkhez. Nagyon könnyű volt ezekkel is dolgozni, csak úgy siklanak a bőrön (és sajnos sikerült őket már párszor kisebbre törnöm :( ). Nagyon tartósak, kb. dörzsölésállók, és nem bánnám, ha az ajakra valókról is elmondhatnám ezt. 


A sokaságból a legnagyobb kedvenceim a Gravity Free szempillaspirál, a Glimmerstickekből pedig, ha szemről van szó, akkor a Blackest Black (tökéletes vízvonalra!), ajakra valókból pedig a Mystery Mauve lett a befutó. Viszont a többit is érdemes kipróbálni. 


3 megjegyzés

  1. A Glimmerek nálam is telitalálat, nem tudom mikor volt utoljára ennyire szuper szemceruzám. 🙂

    VálaszTörlés
  2. Én is jövök dicsérni a Glimmerstick szemceruzákat, egész gyűjteményem van már belőlük, nagyon szeretem én is. (-:

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy itt nem lehet szívezni hozzászólásokat. :D De nagyon örülök, hogy nektek is ennyire beváltak, valóban fantasztikusak.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.